BOSZORKÁNYKÖNYV
EVVALENA DI REIROSSI

A baloldali menüoszlop a velencei boszorkányságról szóló könyvemet mutatja be.

     
A KÖNYV
     
ILLUSZTRÁCIÓK
     
* * *

"Beleharapott a vállamba és olyan erősen csókolta, szívta a bőrömet, hogy úgy éreztem, kiserken a vérem. Anélkül, hogy harapása engedett volna, kezével az ölem alá nyúlt, és...

"A csipkefüggöny mögé álltam és feltekintettem a Holdra. A sötétkék nyári égbolton teljes pompájában ragyogott, csillagok milliárdjával körülvéve. Tisztán láttam minden dombját, völgyét, vonulatát. Addig bámultam, amíg remegni nem kezdett, és füstként tekergőző sűrű ködpárát lehelt ki magából. A kövér Hold felszínén halovány rajz jelent meg. Lassan megmozdult, és egy újabb képnek adta át a helyét. Majd a fekete-fehér remegő festmények tucatjai addig váltották egymást, míg összefüggő jelenetté nem rendeződtek."

"Vörös gyertyákat gyújtottam, illatos rózsaolajjal kentem be a testemet, a gyümölcsös tálba egészséges piros almákat és szép sárga banánokat raktam... Azt hitte tréfálok, amikor közöltem vele, hogy a véremből, testemből készült bájitallal kínálom éppen."

"Érdekes volt az a bódulat, amikor a vérem egy része elhagyta a testemet. Több volt az álomba szenderedésnél, de mégsem értem el a halál állapotát. Már értem, miért vágyják sokan a halált. Nem biztos, hogy meghalni akarnak, csak szeretnének az összekötő úton lenni lét és nemlét között, egy boldog időtlenség kábulatában, ahol az istenekkel való összekapcsolódás érzetét kapják. Ez az érzés hasonlít az ájulás adta élményekhez, amikor nem vállalunk felelősséget az életünk felett, hanem átadjuk másnak az irányítást."

"Először kendőkkel próbáltuk felfogni a sok vért, ám mind hiába. Chiarát az oldalára fektettük a templom lépcsőjén, és csak néztük, hogyan folyatja vérét a terecske ódon kövezetére. Fekete és sűrű... "

"Éreztem, hogy elvetettem a sulykot. Láttam magamat kívülről, amint megszáll a gonoszság szelleme, és a szemem éppen olyan véresen izzott, mint a Telihold."

"A szoba közepén száz égő mécsesből kialakított tökéletes kör felett Agnese Cavagnis lebegett. Aranyló hajfonatai lassú..."

"...de ő majd imádkozni fog mindennap a lelki üdvösségemért a San Micheleben, nehogy pokolra kerüljek... Már gyűlöletet sem éreztem iránta, csak bosszantott a sok szerelmi varázslat, melyek gúzsba kötötték új kapcsolataimat, udvarlóimat. Ő kötött, én oldottam, ő megint kötött, én megint oldottam…"

*   *   *

     
VELENCEI BŰBÁJ
     
VELENCEI EROTIKA

"Földöntúli mámor kerített a hatalmába... Megszűnt a földi tér, az idő, és a bűvölet pillanatában egyszerre voltam a világon mindenhol. Bizonyosan ilyen lehet a halál is, boldogan belefolyni, beleveszni az ismeretlenbe..."

"Rájöttem, hogy ez az ember vágyja a bűvöletet, szeretne varázslatban lenni. Ez a férfi akarta, hogy elvarázsoljam, elbolondítsam, akarta az őrületet."

"Beleharapott a vállamba és olyan erősen csókolta, szívta a bőrömet, hogy úgy éreztem, kiserken a vérem. Anélkül, hogy harapása engedett volna, kezével az ölem alá nyúlt, és..."

"Kívántam és akartam őt, bármi áron, holott tudtam, hogy átléptem a fekete mágia határát..."

"A kezdeti bátortalan érintéseit, viszonzott csókok és ölelések követték, a többi pedig már jött magától. Egyszerű és lényegre törő szerelmeskedésünk szenvedélye meg sem közelítette addigi élményeimet, ennek ellenére mindketten célhoz értünk."

*   *   *

     
KORÁBBI KÖNYVEK
     
TANULMÁNYOK-ESSZÉK
     
CIKKEK-ÍRÁSOK
     
SZERKESZTŐI MUNKÁK
     
* Mágianaptár és gyertyamágia

MÁGIANAPTÁR és GYERTYAMÁGIÁK

Szerkesztő: Éva Ilona /Evvalena di Reirossi

 

 

 

"Illendően köszöntöttem a hely szellemét, és este gyertyát gyújtottam a tiszteletére. Itt minden nagy és nehézkes volt, olyan németes. Arra gondoltam, hogy az itteni erők nem nekem valók, mert túl nyomasztóan hatnak levegős lényemre, és éjjel talán majd nehéznek is érezhetem őket, ezért mind a négy sarokba egy-egy gyertyát tettem..."

"Nagyon elégedett voltam a reggeli varázslataimmal. Tudtam, hogy egy új szerelem küszöbén állok, s ez a tudat rendkívüli módon megörvendeztetett. Köszönetként egy fehér gyertyával áldozatot mutattam be Szent Györgynek..."

/részletek, EvvaLena di Reirossi: Boszorkány Voltam velencében

*   *   *

 

TELEHOLD ÜNNEPEK * A konstruktív, építő jellegű varázslatok ünnepe, legyen szó párkapcsolat bevonzásáról vagy megerősítéséről (piros gyertya), vagyon gyarapításról (sárga vagy arany gyertya) vagy egészségről (fehér gyertya). A májusi TeleHold kilencszer erősebb a többinél. A három évenkénti dupla TeleHold (1 hónapban kettő) első TeleHoldja szintén hasonló energetikával rendelkezik.

 

SÖTÉT HOLD RITUÁLÉK * A dekonstruktív varázslatok időszaka. Amit elszeretnél tüntetni az életedből, az most mind támogatásra lel, bármely életterületről van szó. A betegségek megszüntetése, nem működő kapcsolatok felbontása, felesleges dolgoktól, akár testsúly feleslegtől való megszabadulás ezen időszakban igen könnyen megy. Mindig, minden esetben fehér gyertyát gyújts! A Sötét Hold idejének nevezzük, amikor teljesen eltűnik a Hold.

 

JANUÁR 1. A JÖVŐ SZÍNDARABJA * Amit ezen a napon teszel vagy cselekszel, az lesz jellemző az elkövetkezendő egy évedre. Három gyertyával köszöntsd az Új Esztendőt! Gyújts egy pirosat a párkapcsolati boldogságért, egy aranyat vagy sárgát, esetleg zöldet az anyagi sikerért, és egy fehéret az egészségért. (Még több információ: http://mek.niif.hu/02100/02152/html/07/83.html#84)

 

JANUÁR 6. EGÉSZSÉGVARÁZSLÓ VÍZMÁGIA * Vízkereszt napján összpontosíts a szépségedre és az egészségedre egy rituális fürdővel.  (Még több információ e jeles napról: http://mek.niif.hu/02100/02152/html/07/83.html#85)

 

FEBRUÁR 2. ERŐT ADÓ ÉS VAGYONT MEGTARTÓ TŰZMÁGIA * Gyertyaszentelő Boldogasszony napján fehér gyertyát gyújts, és kérj erőt a mindennapokhoz, az egészségmegtartásához. A vagyonod, az elért értékeid megtartása érdekében mutass be áldozatot egy aranygyertyával az Égi kar örömére. (Még több információ: http://mek.niif.hu/02100/02152/html/07/91.html#92)

 

MÁRCIUS 21. TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG ÜNNEPE AZ ÚJ DOLGOK MEGSZÜLETÉSÉÉRT. * E napon minden új dolog támogatva van: új szerelem (piros gyertya), új barátok (fehér gyertya), új munkahely (sárga gyertya) vagy akár egy új vállalkozás (arany gyertya). Ha valamit el szeretnél kezdeni, vagy elakarsz indítani, próbáld meg erre a napra tenni. (Még több információ: http://mek.niif.hu/02100/02152/html/07/106.html)

 

ÁPRILIS 24. VÍZ- és TŰZMÁGIA A SZERELEMÉRT, AZ ÁTKOK FELOLDÁSÁÉRT. * Szent György napján elsősorban a szerelem van a középpontban. Bármit is kívánsz a szerelem területén (piros gyertya), ahhoz megkapod az égi támogatást. Gyermek áldásért szintén piros gyertyát égess. E nap a legkiválóbb rontás és átok megszüntetésére, valamint az energetikai védelem megszerzésére. Ez utóbbi rítushoz lehetőleg templomi szentelt gyertyát szerezz be.

 

HÚSVÉT HÉTFŐ - VÍZRITUÁLÉ A TERMÉKENYSÉGÉRT ÉS AZ EGÉSZSÉGÉRT * Az egészségmegőrzése illetve megtartása érdekében e napon tarts rituális fürdőzést, majd fehér gyertyával tisztelegj az Égiek előtt. * Termékenységre gyermekáldásra vágyó leányok, asszonyok piros gyertya segítségével fejezzék ki a kívánságukat. A férfierő megtartásáért, illetve megújhodásáért szintén piros gyertya szükséges, ám ennél még fontosabb az ünnepi piros tojások fogyasztása. Még több információ a Húsvéti ünnepkörről: http://mek.niif.hu/02100/02152/html/07/110.html#114

 

MÁJUS 1. ŐSI TAVASZKÖSZÖNTŐ, SZERELEMVARÁZSLÓ ÉS HÁLAADÓ ÜNNEP * Csendesedj, és gondold végig, mennyi szépet és jót kaptál életedben. Saját szavaiddal mondj hálát az Égieknek és gyújts meg egy fehér gyertyát. Köszönts fel a Természetet, a Teremtészetet, a Teremtő Erőt. Ez alkalommal az új szerelmek, az új kapcsolatok kerülnek isteni támogatás alá. Ha nincs kapcsolatod, akkor most kérj egy piros gyertya segítségével. Még több információ az ünnepről: http://mek.niif.hu/02100/02152/html/07/122.html

 

JÚNIUS 21. (24.) - SZERELEM- ÉS EGÉSZSÉGVARÁZSLÓ TŰZ- ÉS VÍZRITUÁLÉ A NYÁRI NAPFORDULÓ, vagy SZENT IVÁN ÉJJELÉN * Akinek nincs párkapcsolata, annak kérése meghallgattatásra kerül e szent napon. Akinek van, és elégedett vele, annak joga és kötelessége megőrizni azt legalább egy piros gyertya meggyújtásával. Egészségmegtartás, gyógyulás érdekében fehér gyertyával kedveskedj az Égieknek. Még több információ e jeles napról: http://mek.niif.hu/02100/02152/html/07/138.html#142

 

JÚLIUS 22. - MAGDOLNA NAPI VÍZRITUÁLÉ * Egészséged és szépséged érdekében hajnali rituális fürdő után fehér gyertyával áldozz az Égieknek. Önbizalom hiánnyal rendelkezők különösen jó eredményekkel oldhatják blokkjaikat ezen a szent napon. Még több információ: http://mek.niif.hu/02100/02152/html/07/144.html

 

AUGUSZTUS 20. - VAGYONMEGTARTÓ TŰZRITUÁLÉ * A megszerzett javak védő ünnepén arany gyertya fényénél imádkozz az eddigi anyagi sikerekért és azok megtartásáért. E napon javasolt a határkerülés, a saját területek körben járása. Még több információ: http://mek.niif.hu/02100/02152/html/07/151.html#154

 

AUGUSZTUS 15. - SZEPTEMBER 8. - TERMÉKENYSÉGI VARÁZSLATOK GYERMEKÁLDÁSÉRT * A Két Boldogasszony közén az Égiek elsősorban a gyermekáldásért imádkozókat segíti. Ez alkalommal fehér gyertya segítségével kérd az áldott állapotot. Megjegyzem, hogy ezen időszak alatt a legkönnyebb áldott állapotba kerülni. Még több információ e napról: http://mek.niif.hu/02100/02152/html/07/151.html#154

 

SZEPTEMBER 21. - TŰZ RITUÁLÉ A BEFEJEZÉSÉRT, A LEZÁRÁSÉRT AZ ŐSZI NAPÉJEGYENLŐSÉG ÜNNEPÉN * Ha már valamire nincs szükséged, ha valamit már befejeztél és tovább szeretnél lépni, vagy egyszerűen csak megakarsz szabadulni dolgoktól, legyen az fizikai, lelki vagy szellemi, fehér gyertya fényénel terjeszd ki a kívánságodat. Még több info: http://mek.niif.hu/02100/02152/html/07/157.html#161

 

SZEPTEMBER 29. - VÉDELMI TŰZMÁGIA SZENT MIHÁLY NAPJÁN * Ekkor a védelmi energiákat lehet hatékonyan befogni, vagyis képesek vagyunk hosszan tartó védelmet biztosítani átok, rontás, negatív erőtér és ártó szándék ellen. Fehér gyertyával kérd a védelmet. Még több leírás Szent Mihály napjáról: http://mek.niif.hu/02100/02152/html/07/157.html#161

 

NOVEMBER 1-2. - SZELLEM HÍVÓ ÉS KÜLDŐ TŰZRITUÁLÉ * E szent napon elsősorban a fátylon túliakkal való kommunikációt segítik az Égiek. Itt ragadt szellem esetén az "elküldés" energiái is támogatottak. Ekkor csak és kizárólag fehér gyertyát használj. Ez egy kissé veszélyes rítus, ezért fontos, hogy szakember is jelen legyen. Halottak napjáról még több leírás: http://mek.niif.hu/02100/02152/html/07/172.html#174

 

NOVEMBER 11. - GAZDAGSÁGVARÁZSLÓ TŰZSZERTARTÁS MÁRTON NAPJÁN * Koncentrálj az eljövendő anyagi bőségedre, éld át, tegyél bele érzelmeket is. Áldozatként arany, vagy sárga, esetleg zöld gyertyát gyújts. Még több leírás Márton napjáról: http://mek.niif.hu/02100/02152/html/07/172.html#174

 

DECEMBER 13. - LUCA NAPI FÉRJFOGÓ ÉS -MEGTARTÓ VARÁZSLATOK, VÉDELMI MÁGIÁK. Az eljövendő kedvesért és a már meglévő kapcsolat megerősítésért piros gyertyás áldozatot mutass be! Ezen a napon rendkívül hatékonyak a védelmi mágiák. A hosszan tartó védelem érdekében fehér gyertyát gyújts! Luca napi varázslatokról itt olvashatsz: http://mek.niif.hu/02100/02152/html/07/182.html

 

DECEMBER 21. és DECEMBER 24. - TŰZMÁGIA AZ ELJÖVENDŐ GAZDAGSÁG ÉS BŐSÉG MEGIDÉZÉSÉÉRT A TÉLI NAPFORDULÓ ÉS KARÁCSONY SZENT ESTÉJÉN * Ezen a két napon a leghatékonyabbak a bőség- és sikerrituálék. Arany gyertya mellett koncentrálj a következő esztendő anyagi javaira. Képzeld el, írd le vagy rajzold le, és csinálj úgy, mintha már elérted volna. Még több leírás: http://mek.niif.hu/02100/02152/html/07/182.html#192

 

DECEMBER 31. - ELENGEDŐ és MEGSZÜNTETŐ TŰZRITUÁLÉ * Az év utolsó napján égess el minden feleslegessé vált dolgot, fájdalmat, betegséget. Minden olyat, amire már nincs szükséged vagy már nem akarod átvinni az új esztendőre. Kizárólag fehér gyertyát használj. Még több információ Szilveszter napjáról: http://mek.niif.hu/02100/02152/html/07/182.html#192

"Az év utolsó napján égess el minden feleslegessé vált dolgot, fájdalmat, betegséget, rossz gondolatot, bánatot, azaz minden olyat, amire már nincs szükséged vagy amit már nem akarsz átvinni az új esztendőre. Amit megakarsz szüntetni az életedben, az írd fel egy papírlapra és égesd el. Az is igen jómódszer, ha gyertyákba írod a problémáidat. E tisztító jellegű rítusnál kizárólag fehér gyertyát használj. És hogy a test együttműködjön a lelkeddel, fizikailag is takaríts ki, tegyél rendet, dobd ki azokat a ruhákat, amit már évek óta nem vettél fel, haszontalanul kallódó régi dolgaidat."

Még több információ Szilveszter napjáról: http://mek.niif.hu/02100/02152/html/07/182.html#192

 

Írta és összeállította: Éva Ilona /Evvalena di Reirossi

 

*   *   *

 

 

 

*   *   *

BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN - A BOSZORKÁNY KÖNYV

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

//boszorkanykonyv.gportal.hu

*   *   * 

     
ÜDVÖZÖLLEK!

Itt a jobboldali menüoszlopban közép-európai, elsősorban olasz, magyar és német eredetű boszorkányos eljárásokat, szertartásokat, érdekességeket találsz. A leírt rírusok többsége napjainkban is gyakorolt élő hagyomány. Tudd, hogy a boszorkányság is mesterség, azaz, a gyakorlat teszi a mestert. 

Szeretettel: EvvaLena

     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRES BOSZORKÁK
     
MAGYAR BOSZORKA
     
MÁGIKUS NAPOK
     
SZERELMI MÁGIA
     
PÉNZMÁGIA
     
ÁTOKLEVÉTEL
     
EGÉSZSÉGVARÁZS
     
VARÁZSNÖVÉNYEK
     
EGYÉB MÁGIÁK
     
SZELLEMTAN
     
ÖRDÖG, VÁMPÍR...
     
MÁGIA KURZUSOK

EVVALENA MÁGIA TANOK

Személyes és online magán kurzusok, egyéni felkészítések

Élő rítusok, szertartások bemutatása, gyakorlása

*   *   *

TÉMAKÖRÖK (szabadon választható)

* Szerelem behívás és szerelmi kötés

* Szerelmi oldás és nem kívánt személyek eltávolítása

* Pénz- és sikermágia

* Egészségvarázslás

* Rontásvizsgálat és átoklevétel

* Tértisztítás, házszentelés

* Szentelt víz, gyertya és só "készítése"

*   *   *

Kapcsolat:

EvvaLéna /Éva Ilona 

Telefon, viber - +36703145911

Messenger - Éva Ilona EvvaLena Királyné

Skype - eva.ilona

//boszorkanykonyv.gportal.hu

     
BOSZORKÁNY kontra PAP
     
KÉPES BOSZORKÁNYSÁG
     
BOSZORKÁNYOS FILMEK
     
JÓSLÁS, KÁRTYA...
     
DELLA ROCCA

Csodálatos Della Rocca Tarot, 1809. Milano

     
JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak Casanova Tarot kártyával

SZERELMI JÖVENDÖLÉS * A videó elindítása után állítsd meg a pergő képsorokat, és máris olvashatod az üzenetedet. (jobb alsó sarokra kattintva nagy képernyőre vált a videó)

Minden, ami Casanova Tarot: //casanova.gportal.hu

     
TAROT ONLINE

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM ONLINE * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000- * Haladó online Tarot tanfolyamok: //tarotakademia.gportal.hu

     
ONLINE EZO TANOK
     
STATISZTIKA
Indulás: 2016-07-02
     

Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)